La Fe

Servicio de Reumatología

Avís Legal

Actualització de la informació i continguts

La informació que apareix en el portal és la vigent en la data de la seua última actualització. L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe (d'ara en avant Hospital La Fe) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d'este portal, i pot limitar o no permetre l'accés a este website.

En cas de detectar algun error en esta pàgina vos demanem que ho notifiqueu a través de l'adreça de correu electrònic prensa_lafe@gva.es.

 

Navegació, accés i seguretat

L'accés i navegació del portal suposa acceptar i conéixer les advertències legals, condicions i termes d'ús que s'hi contenen. L'Hospital La Fe realitza els màxims esforços per a oferir la navegació en les millors condicions i evitar els perjuís que pogueren ocasionar-se'n.

Este portal ha sigut dissenyat per a suportar els navegadors Internet Explorer 8, Mozilla Firefox i Google Chrome. L'Hospital La Fe no es fa responsable dels perjuís, de qualsevol naturalesa, que pogueren ocasionar-se a les persones usuàries per la utilització d'altres navegadors o versions per a les quals ha sigut dissenyat el portal.

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual d'este portal, el seu disseny i els seus continguts, són titularitat de l'Hospital La Fe, excepte identificació expressa d'una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent sobre propietat intel·lectual. Les fotografies del portal web poden ser utilitzades amb una finalitat docent, sempre citant la font. Les incloses en la Galeria d'Imatges són d'ús lliure per a professionals i particulars, també mitjans de comunicació social, sempre citant la font.

L'Hospital La Fe es reserva la possibilitat d'exercir les accions legals que corresponguen contra les persones usuàries que violen o infringisquen els drets de propietat intel·lectual.

Protecció de dades

L'accés al portal de l'Hospital La Fe es realitza de forma anònima i no implica la utilització de cookies.

Accessibilitat

Un dels objectius que l'Hospital La Fe s'ha marcat amb el desenrotllament d'esta nova web és posar tota la seua informació a disposició del nombre més gran de ciutadans i ciutadanes, evitar l'exclusió i promoure l'accessibilitat per a aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que totes les persones puguen navegar per les pàgines d'este portal web sense trobar dificultats d'accés.

El nou portal de l'Hospital La Fe s'ha desenrotllat amb este propòsit, amb l'ànim de facilitar l'accés universal, permetre l'accés amb diferents tipus d'usuari i usuària, incloure continguts clars i ben estructurats i millorar la navegació i l'experiència del personal usuari. Per a això, des de les primeres fases del projecte s'ha treballat en la línia d'adaptar tota la web a les recomanacions sobre el compliment de les Pautes d'Accessibilitat establides pel W3C (Consorci de la World Wide Web), i més concretament a l'estàndard AA.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a continuar millorant de forma contínua l'accessibilitat d'este portal, i és per això que esperem la vostra comprensió i col·laboració i vos invitem a ajudar-nos a millorar este lloc Web per mitjà de l'enviament dels vostres comentaris i suggeriments.

Gràcies per visitar-nos.