Presentació

Logo 50 Aniversari Hospital La Fe

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe celebra el seu 50 aniversari convertit en hospital de referència en la Comunitat Valenciana i se situa entre els hospitals espanyols millor valorats segons l'últim estudi del Monitor de Reputació Sanitària.

 

El Departament de Salut València La Fe és l'hospital públic de referència dels cinc milions d'habitants de la Comunitat Valenciana i d'algunes comunitats limítrofes. Per les seues portes passen cada dia més de 15.000 persones.

 

Sempre a l'avantguarda, compta amb 19 centres, serveis i unitats de referència -CSUR- acreditats per el Sistema Nacional de Salut i pertany a tres unitats de la Xarxa Europea de Referència.

 

Enguany celebrem 50 anys amb tu i per això hem organitzat una sèrie d'actes commemoratius i lúdics amb els quals pretenem donar a conéixer el valor d'aquest centre hospitalari al llarg de tots aquests anys, i també retre homenatge a pacients i professionals que, des de la seua obertura fins a l'actualitat, formen part ja de la història d'aquest hospital.