Salutació

UNITAT DE COMUNICACIÓ

 

La Unitat de Comunicació del Departament de Salut València La Fe té com una de les seues feines principals facilitar a tot el personal del Departament informació d'interés a través de la intranet i de diferents publicacions. A més, dóna difussió a la celebració de jornades, actes i congressos d'interés per a pacients i professionals.

 

També inclou un Gabinet de Premsa responsable de les relacions amb els mitjans de comunicació i de la gestió de les entrevistes, videos i reportatges que es realitzen en les seues instal·lacions. Des d'aquest gabinet es proporciona informació sobre el deure de l'hospital als mitjans de comunicació i la població en general.

 

De la mateixa manera, junt amb el Servici d'Atenció i Informació al Pacient (SAIP), la Direcció de Docència i la Unitat de Relacions Institucionals, gestiona diverses activitats amb associacions de pacients, organitzacions docents i centres educatius, així com amb entitats relacionades amb l'àmbit sanitari, com visites, jornades o encontres.

 

 

Contacte:

 

1ª planta. Torre H (Direcció, Docència i Administració) 

Avinguda de Fernando Abril Martorell, nº 106

46026 Valencia

Tel. 961 244 256 | 961 244 259

e-mail: prensa_lafe@gva.es

 

 

Canal La Fe

 YouTube Canal La Fe Twiter gva.com 

linkedin google plus RSS Noticias La Fe

 

Galeria de Imágenes