Departament de Salud València La Fe

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, centre de referència per a nombroses especialitats dins i fora de la Comunitat Valenciana, és un hospital de titularitat i gestió pública amb quasi 50 anys d'història.

 

 

L'hospital és el centre del Departament de Salut València La Fe, responsable de l'atenció sanitària de 300.000 habitants. A esta població se sumen pacients d'altres departaments que acudixen a l'hospital pel seu caràcter de referència. 

  

El Departament de Salut València La Fe engloba:

 

· L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, ubicat en la Avinguda de Fernando Abril Martorell, nº 106.  de València. L'Hospital La Fe disposa de 1.000 llits i totes les habitacions són individuals, cosa que suposa una major comoditat per als pacients i acompanyants. 

 

 

Hospital La Fe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

· El Centre Sanitari Campanar ubicat  en les antigues instal·lacions de l'hospital, a l'avinguda de Campanar de València. Disposa d'un punt d'atenció d'urgències  obert 24 hores. 

 

 

Centro Especialidades Calle Alboraya

 

 

· El Centre d'Especialitats  Ricardo Trénor Palavicino (Carrer Alboraia, 21 46010 València).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

· 20 centres d'Atenció Primària (12 centres de salut i 8 consultoris auxiliars)

 

En el Departament de Salut València La Fe treballen al voltant de 7.000 persones. En total, més de 1.100 metges i metgesses, 400 residents en formació i mes de 3.800 persones en les àrees d'infermeria (comares, infermers/es, auxiliars d'infermeria, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, personal tècnic...etc.). La resta ho completa personal de gestió i servicis generals.