Unitat de Comunicació

Des de la Unitat de Comunicació del Departament de Salut València La Fe donem servei a tot el personal de la Fe.

Atenem els mitjans i empreses de comunicació locals-regionals-nacionals o internacionals que sol·liciten qualsevol gestió de premsa-ràdio, televisió, web o audiovisual relacionada amb l'Hospital La Fe i el Departament de Salut València La Fe.

 

Ens encarreguem de la comunicació interna i externa del Departament de Salut València La Fe. Així, gestionem la Intranet, el web, el canal intern de televisió (LaFe Tv) i els perfils de xarxes socials del Departament de Salut València La Fe (Facebook-Twitter-Linkedin-Youtube i Instagram).

 

Tots els dies fem un resum de premsade les notícies rellevants que s'editen en l'àmbit de la sanitat en premsa escrita i digital. Coordinem la imatge corporativa i totes les publicacions, vídeos i fullets divulgatius que s'editen en el Departament de Salut València La Fe.

 

Incloem un Gabinet de Premsa des del qual facilitem informació i enviem notes de premsai fotografies sobre la labor assistencial, docent i investigadora de la Fe als mitjans de comunicació.

Ens encarreguem, així mateix, de donar difusió de totes les jornades, cursos i congressos que es realitzen en el Departament de Salut València La Fe, així com de l'enviament periòdic de correus electrònics i butlletins informatius (newsletters).

 

També gestionem sol·licituds d'informació i suggeriments per part de pacients i professionals a través del correu electrònic general de la Fe (prensa_lafe@gva.es) i el de participació (yoparticipo_lafe@gva.es).

 

De la mateixa manera, també col·laborem activament en diverses comissions del Departament de Salut València La Fe.

 

Ubicació i contacte

Estem en la 1a planta de l'Edifici de Direcció, Docència i Administració i podeu contactar amb nosaltres a través de:

  • Telèfons (961) 244 256 / 244 254 / 244 259
 

Canal La Fe

  

linkedin 

 

Galeria de Imágenes