Atenció Primària del Departament de Salut València La Fe

ATENCIÓ PRIMÀRIA DEL DEPARTAMENT DE SALUT VALÈNCIA LA FE

 

L'Atenció Primària del Departament de Salut València la Fe atén una població de 300.000 habitants de la ciutat de València i les pedanies de Carpesa, Poble Nou, Borbotó y las localidades de Benifaraig, Albal, Silla, Catarroja, Alcàsser, Beniparrell y Massanassa. 

 

Panel de servicios en un centro de atención primaria

 

Els usuaris i usuàries tenen a la seua disposició 20 centres de Atenció Primària, on reben atenció en medicina familiar, pediatria i infermeria, a més de programes d'educació en la salut i vacunació. L'Atenció Primària es completa amb les unitats de suport de conductes addictives, salut mental, salut sexual i reproductiva i odontopediatria. 

 

Estos centres estan en contacte directe amb el Centre d'especialitats Ricard Trénor , al carrer Alboraia de València i amb les Consultes Externes del Hospital La Fe, on són remesos els/les pacients que han de visitar el personal facultatiu especialista.

 

De la mateixa manera, els i les pacients que precisen atenció urgent poden acudir les 24 a les antigues instal•lacions de l'Hospital la Fe a l'avinguda de Campanar. Hi tenen disponible un punt d'atenció continuada d'urgències per a pacients adults. Els facultatius allí destinats també poden eixir a visitar els pacients al seu propi domicili.

 

Així mateix, els usuaris i usuàries tenen a la seua disposició el Servici d'Atenció i Informació al Pacient (SAIP), on poden sol•licitar cita telefònicament, demanar una còpia de la seua història clínica o bé tramitar queixes i/o suggeriments.