Biblioteca Pepa Salavert

Entrada Biblioteca de Usuarios La Fe

L'Hospital Universitari i Politècnic la Fe disposa d'una biblioteca per a pacients, familiars i professionals, amb l'objectiu de minimitzar  l'impacte que pateix la persona usuària/pacient que arriba a l'hospital (ingrés o ambulatori),fomentar la lectura i fer més agradable l'hospitalització. El seu servei és gratuït.

 

 

Creiem en la cultura com a instrument per a millorar l'estat de salut, per això la Biblioteca Pepa Salavert, entre altres tasques, s'ocupa de realitzar diferents activitats culturals durant tot l'any, gestionar el banc de joguets, taules informatives d'associacions de pacients i voluntariat sense conveni, així com diferents serveis de l'hospital per a prevenció i promoció de la salut.     

          

 

Sala de lectura Biblioteca de Usuarios La Fe

La biblioteca es troba en la planta baixa (vestíbul sud) de la torre G, al costat d'admissió d'hospitalització, entrada per visites i hospitalització.

 

 

Podeu contactar amb la Biblioteca en el telèfon 961244399 (ext. 244399). O per correu electrònic: bibliotecausuaris_lafe@gva.es

 

 

Horari:

 - De dilluns a divendres, de 8,00 a 14,45 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

Préstec de llibres:

 

Per a pacient ingressats: la persona acompanyant podrà acostar-se a la biblioteca per recollir els llibres. En cas de trobar-se el/la pacient sense acompanyant, podrà sol·licitar en el control d'infermeria que avisen el personal de la biblioteca, per a pujar a la seua habitació.

 

Per a pacients no ingressats o de tractament ambulatori: préstecs de llibres a llarg termini. La biblioteca disposa d'una sala de lectura/estudi per a facilitar-li l'espera entre les diferents proves diagnòstiques.

 

 

Devolució de llibres:

Es podran retornar en la mateixa biblioteca o a les bústies que té a l'entrada.

 

 

Catàleg de fons:

 La biblioteca de l'Hospital la Fe disposa d'un fons de més de 15.000 llibres. Es pot consultar ací el catàleg de fons classificats alfabèticament per autor i per títol: