Altres Servicis de l'Hospital per a Pacients i Acompanyants

CAFETERIA

 

Hi ha quatre cafeteries obertes al públic en la planta baixa de l'Hospital. Una està en el vestíbul de consultes externes (entre les torres D i E); una altra en l'entrada de visites i ingressos (davall de la Torre E, zona sud); una altra en la planta baixa de l'Edifici de Direcció, Administració i Docència, i una quarta en la planta baixa de la Torre A .

 

 

 

A més, en els diferents vestíbuls de l'Hospital hi ha màquines expenedores de begudes i aperitius.

 

 

 

TELEVISIÓ 

Des del 15 de febrer de 2019 el servei de televisió és gratuït en tots els hospitals de públics de la Comunitat Valenciana. A l'Hospital La Fe comptem amb un canal propi, La Fe TV, en el qual podran trobar informació general sobre l'hospital i  temes relacionats amb la cura de la Salut.

 

 

 

 

SERVICIS RELIGIOSOS 

 

L'Hospital La Fe disposa d'un espai situat en la primera planta de l'Hospital, a l'altura de la Torre E. Està a la disposició tant dels pacients i acompanyants com dels treballadors de l'hospital.


 

- L'espai habilitat per als servicis religiosos catòlics està situat en la Torre E, planta primera (accés des de la zona sud, per l'entrada d'Hospitalització i Visites).

 

Els horaris de misses són:

 

·         Tots els dies a les 11:00 hores i a les 18:00 hores.

 

Enllaç a horaris d'altres activitats

 

 

- L'espai habilitat per als servicis religiosos de l'església evangèlica està situat en la Torre C, planta baixa (accés des de la zona nord, per l'entrada de Consultes i Tècniques). Mapa del lloc

 

Els horaris de culte són:

 

·         Dimecres i divendres: de 18:00 hores a 20:00 hores.

·         Diumenges: d'11:00 hores a 14:00 hores.

 

Si la seua fe no és catòlica o evangèlica, el Servici d'Atenció i Informació al Pacient (SAIP), l'informarà de la disponibilitat dels servicis corresponents a la seua religió.

 

 

DONACIONS

 

Donació de sang

L'activitat hospitalària de la Comunitat Valenciana requereix unes 190.000 donacions de sang a l'any, que el Centre de Transfussió de la Comunitat Valenciana obté gràcies a la generositat dels donants de sang.

 

Sala de donación de sangre. Planta Baja Zona Sur

 

El consum diari de sang en els hospitals valencians és de unes 800 unitats. Un sol pacient, amb leucemia per exemple, necessita durant el seu tractament la donació de més de 250 persones.  

 Podràn donar sang en la sala disposta per a això en la planta baixa de l'Entrada d'Ingressos i visites (zona Sur). L'horari és de Dilluns a Divendres de 8:30h- 14:00h.

 

 

 

 

Puede consultar aquí un plano para ver por dónde acceder

 

 

 

 

En  la pàgina web del Centre de Transfussions de la Comunitat Valenciana, trobarà informaciósobre altres punts on donar sang.

 

 

 

 

 http://centro-transfusion.san.gva.es

 

 

 

 

 

Donació d'òrgans i transplantaments

 

 

 

 

L'Hospital 

La Fe està acreditat per a realitzar tot tipus de transplantaments d'òrganos i teixits (renyó, cor, pulmó, mèdul·la òssia, còrnia…). La falta d'òrgans és un greu problema per a aquelles persones la vida de les quals depén d'un transplantament. La donació d'òrgans és un acte lliure, voluntari i altruista que ajuda a salvar vides.

 

 

 

 

Si necessita més informació, pot consultar la secció de Coordinació de Transplantaments de l'Hospital

 

La Fe.

 

 

SALA DE LACTÀNCIA HOSPITAL LA FE

 

L'Hospital Universitari i Politècnic la Fe compta amb una Sala de Lactància situada en el primer pis entre les Torres D-E de la zona nord (Entrada Principal 2), al costat del Banc de Llet Materna.

 

Està a la disposició de totes les pacients, acompanyants o treballadores de l'hospital que el necessiten, i disposa de material per a l'extracció facilitat en horari de matí, de dilluns a divendres. Fora d'aquest horari, el material cal sol·licitar-lo en el box de lactància del Servei de Neonatologia, Torre F, primera planta.

 

Està oberta les 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana.

 

 

 

 

 

 

 

 

SERVICIS FUNERARIS

 

Si un pacient mor, es translladat al depòsit, on permaneix 24 hores. Una vegada transcurrides les quals,  quan el metge ha firmat el certificat de defunció, podrà la seva família disposar el transllat al cementeri/tanatori. En cas de que la mort s'haja produït a conseqüència d'un accident de circulació o per causa no determinada, junt amb el part judicial corresponent, el difunt es translladat a l'Institut Anatòmico Forense (Facultat de Medicina) en un vehícle fúnebre oficial, per a que li siga practicada l'autòpsia.

 

 

AUTOPSIES

 

 

 

A més de las anteriors (autopsies judiciales), a les que per llei no és possible negar-se, existeixen les autopsies clíniques, la finalidad de les quals és determinar la naturalesa precisa de la malaltía que va produïr la mort i les seves causes, quan no van poder aclarir-se en vida del pacient. En estos cassos és la seva utilitat clínica la que duu al metge a sol·licitar als familiars la autorització.