Presentació

El Servei d’Al·lèrgia de l’Hospital La Fe va iniciar la seua marxa en 1969.

 

Equipo Servicio de Alergia Hospital La Fe

El seu Pla Estratègic té com a objectiu principal garantir una assistència al·lergològica de qualitat, optimitzant els recursos personals i materials, i integrant l’activitat clínica amb la docència i la investigació.

 

En els últims anys s’han produït avanços molt significatius en el coneixement de les bases moleculars i l’etiopatogènia de les malalties al·lèrgiques. Respecte al diagnòstic assistim a la substitució progressiva de les tècniques in vivo per tècniques immunoal·lèrgiques in vitro, més específiques i més segures, i en el camp terapèutic disposem també de nous tractaments biològics personalitzats mitjançant biomarcadors.

 

En l’organigrama actual de l’Hospital, el nostre Servei s’enquadra en l’Àrea Clínica de Malalties Reumatològiques, Endocrinològiques i Al·lèrgiques.

 

L’activitat assistencial del Servei d’Al·lèrgia a l’Hospital es realitza en jornades de matí de dilluns a divendres i dimarts de vesprada, a més de dues vesprades per setmana al Centre d’Especialitats Ricardo Trénor (C/ Alboraia).

 

Facultatiu responsable: Dr. Miguel Angel Díaz Palacios

 

Vídeo informatiu sobre l’atenció en el Servei d’Al·lèrgia de l’Hospital La Fe: