Missatge de Benvinguda

 

 

MISSATGE DE BENVINGUDA 

 

 

Benvinguts i benvingudes al Departament de Salut València La Fe, referent dins i fora de la Comunitat Valenciana tant pel vessant assistencial, com per la labor docent i investigadora.

 

El nostre lema Innovació, Compromís i Qualitat està hui més vigent que mai. Este Departament representa la unió dels pilars de la nostra activitat: l’experiència assistencial de quasi 50 anys de treball, dels nostres professionals junta amb la investigació i la docència.

 

 L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València és el principal projecte sanitari de la Comunitat Valenciana i se situa entre els millors hospitals públics d’Europa. En este centre atenem mes de 3.000 pacients diaris en consultes externes, 1.000 pacients hospitalitzats i més de 700 a Urgències alhora que potenciem l’activitat ambulatòria i les alternatives a l’hospitalització, com ara la cirurgia sense ingrés, l’hospital de dia, l’hospitalització a domicili i la telemedicina.

 

Des del Departament de Salut València  La Fe els agraïm l’interés per la nostra pàgina web i els invitem a continuar esta visita virtual, no sols per a conéixer-nos, sinó també perquè ens ajuden a millorar, perquè volem rebre qualsevol suggeriment que supose un benefici en l’atenció que prestem a la ciutadania. 

 

Moltes gràcies.