Premis i Reconeixements a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe

PREMIS 2021

 

 

 

 

PREMI SANITAS AL MILLOR MIR 2021 I AL MILLOR CENTRE DOCENT DE FORMACIÓ ESPECIALITZADA 2021

 • Data: 12.11.21
 • Entitat atorgant: Fundació Sanitas

L'especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica, Joan Ferràs Tarragó, ha sigut guardonat amb el Premi Sanitas MIR 2021. Així mateix, l'hospital La Fe ha sigut reconegut com a Millor Centre Docent de Formació Especialitzada 2021.

 

Més informació »

 

 

 

 

ACREDITACIÓ EUROPEA COM A CENTRE ESPECIALITZAT D'ATENCIÓ A L'ICTUS

 • Data: 29.10.2021
 • Entitat atorgant:European Stroke Organisation (ESO)

L'hospital La Fe ha sigut reconegut per part de l'European Stroke Organisation (ESO) com a centre especialitzat d'atenció a l'ictus. D'aquesta manera, La Fe es converteix en el primer hospital de la Comunitat Valenciana a tindre aquesta acreditació europea que suposa un reconeixement a l'organització multidisciplinària desenvolupada des de la Unitat de l'Ictus del Servei de Neurologia de l'hospital.

 

Més informació

 

 

 

 

REACREDITACIÓ UNITAT DE TERÀPIES AVANÇADES

 • Data: 27.10.2021
 • Entitat atorgant: Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris

La Unitat de Teràpies Avançades de l'hospital La Fe en col·laboració amb l'Institut d'Investigació Sanitària (IIS La Fe) ha renovat la seua acreditació per part de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris per a la producció de medicaments de teràpies avançades en investigació; concretament per a la producció de limfòcits T INFgamma+ específics per als virus de citomegalovirus, Epstein-Barr, adenovirus i poliomavirus BK, mitjançant la tecnologia CliniMACS Prodigy®.

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

PREMI ALBERTO SOLS A LA MILLOR LABOR INVESTIGADORA AL DR. MIGUEL ÁNGEL SANZ ALONSO

 • Data: 23.10.2021
 • Entitat atorgant: Ajuntament de Sax, Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, Diputació d'Alacant; Universitat Miguel Hernández i Universitat d'Alacant.

 

El doctor Miguel Ángel Sanz Alonso, antic cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, catedràtic de Medicina de la Universitat de València i investigador emèrit de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, ha sigut reconegut amb el premi a la ‘Millor Labor Investigadora' ex aequo amb el catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx Antonio Ferrer Montiel, per l'àmplia trajectòria professional en la seua àrea d'investigació.

Els guardons han sigut entregats en una cerimònia al Teatre Cervantes de Sax.

 

 

 

 

PREMI BEST SPANISH HOSPITALS AWARDS CATEGORIA APARELL DIGESTIU I HEPATOPANCREÀTIC

 • Data: 22.10.2021
 • Entitat atorgant: Higia Benchmarketing i ASHO, amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA)

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut un primer premi ‘Best Spanish Hospitals Awards' en la categoria clínica d'‘Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic'. A més, La Fe ha rebut sengles diplomes en les categories ‘Global de resultats', ‘Renyó i vies urinàries', ‘Malalties Infeccioses' i ‘Maternoinfantil'.

 

Més informació

 

 

 

 

 

NOMENAMENT DEL DR. JOSÉ VICENTE CASTELL RIPOLL COM A MEMBRE DE LA REIAL ACADÈMICA DE MEDICINA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 • Data: 20.10.2021
 • Entitat atorgant: Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV)

 


El doctor José Vicente Castell Ripoll ha ingressat en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) com a acadèmic de la societat. En doctor Castell va ser director d'Investigació de l'Hospital La Fe i en l'actualitat és el responsable del grup d'investigació en Hepatologia Experimental i Trasplantament Hepàtic de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe.

 

 

Més informació »

 

 

 

 

 

ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT ALS EQUIPS DE VACUNACIÓ CONTRA LA COVID EN ELS PREMIS 9 d'OCTUBRE

 

 • Data: 09.10.2021
 • Entitat atorgant: Generalitat Valenciana

 

Els equips de vacunació contra la Covid-19 han sigut reconeguts amb l'Alta Distinció de la Generalitat amb motiu dels Premis 9 d'Octubre. Es tracta d'un reconeixement al personal sanitari que, amb el seu treball incessant durant els últims mesos, ha contribuït a immunitzar la població valenciana.

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

DISTINCIÓ AL MÈRIT CIENTÍFIC DEL 9 D'OCTUBRE DE LA GENERALITAT AL DR. MIGUEL ÁNGEL SANZ

 • Data: 09.10.21
 • Entitat atorgant: Generalitat Valenciana

 


El doctor Miguel Ángel Sanz Alonso, antic cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, catedràtic de Medicina de la Universitat de València i investigador emèrit de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, ha sigut reconegut amb la distinció al mèrit científic que entrega la Generalitat Valenciana amb motiu del 9 d'Octubre.

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

 

NOMENAMENT DEL DR. LUIS MARTÍ BONMATÍ COM A VICEPRESIDENT DE LA FEDERACIÓ EUROPEA D'ACADÈMIES DE MEDICINA (FEAM)

 • Data: 11.06.2021
 • Entitat atorgant: Federació Europea d'Acadèmies de Medicina (FEAM)

 


El doctor Luís Martí-Bonmatí, director de l'Àrea Clínica d'Imatge Mèdica de l'Hospital La Fe ha sigut elegit vicepresident de la Federació Europea d'Acadèmies de Medicina (FEAM) per als pròxims tres anys. En aquesta votació també es va elegir el nou president de la FEAM, el professor Stefan Constantinescu, membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Romania i de la Reial Acadèmia de Medicina de Bèlgica.

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

PREMI MILLOR COMUNICACIÓ DE LA SOCIETAT ESPANYOLA DE NEUROPEDIATRIA

 

 • Data: 03.06.21
 • Entitat atorgant: Societat Espanyola de Neuropediatria (SENEP)

 


La metgessa resident Alba Gabaldón i el metge resident Juanjo Nieto, tots dos de la Secció de Neuropediatria de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, han obtingut el premi que la Societat Espanyola de Neuropediatria (SENEP) concedeix a les millors comunicacions presentades en la seua reunió anual.

 

Més informació »

 

 

 

NOMENAMENT DR. POVEDA COM A ACADÈMIC EN LA REIAL ACADÈMIA NACIONAL DE FARMÀCIA

 

 • Data: 01.06.2021
 • Entitat atorgant: Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia

 

El doctor José Luis Poveda, director de l'Àrea del Medicament i cap del Servei de Farmàcia Hospitalària de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i president de la Comissió Nacional de l'Especialitat de Farmàcia Hospitalària del Ministeri de Sanitat ha pres possessió com a acadèmic corresponent en la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia.

 

Més informació »

 

 

 

 

 

 

6é EDICIÓ MONITOR REPUTACIÓ SANITÀRIA
 • Data: 27.05.2021
 • Entitat atorgant: Compre

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València es manté en el sisé lloc del rànquing d'hospitals espanyols més ben valorats que duu a terme anualment el Monitor de Reputació Sanitària (*MRS) de l'empresa de reputació corporativa Compre.

 

 

 

 

 

RECONEIXEMENT MEDALLA OR AL DR. LUÍS MARTÍ-BONMATÍ

 • Data: 20/05/2021
 • Entitat atorgant: Societat Europea de Radiologia

 

El doctor Luís Martí-Bonmatí, director de l'Àrea Clínica d'Imatge Mèdica de l'Hospital la Fe ha sigut reconegut amb la Medalla d'Or de la Societat Europea de Radiologia. Aquest reconeixement és el més alt honor que entrega aquesta societat científica i professional a professionals referents en el seu camp, per les seues aportacions i lideratge centrades en la investigació biomèdica, la col·laboració docent i les publicacions científiques.

 

 

 

Més informació »

 

 

 

 

 

CERTIFICACIÓ UNE-EN-ISO 9001:2015 A LA UNITAT RADIOTERÀPICA

 • Data: 10.05.2021
 • Entitat atorgant: AENOR

 

 

El Servei d'Oncològica Radioteràpica de l'Hospital la Fe de València ha realitzat durant l'últim any una important implementació de l'hipofraccionament, una tècnica que consisteix en l'aplicació de majors dosis diàries de radiació en un menor numere de sessions, amb la màxima precisió i seguretat. D'aquesta manera, es redueix la mitjana de sessions en el pacient, de fet en la Fe aquesta mitjana és de 13 sessions de tractament per pacient, la qual cosa ha sigut clau, durant aquest període de pandèmia, per a reduir el nombre de desplaçaments dels pacients al centre hospitalari.


Això ha sigut possible gràcies a l'elevat nivell tecnològic del servei així com als rigorosos controls de qualitat dels equips i dels processos. Un sistema de treball, que li ha permés obtindre, recentment, l'acreditació UNE-EN-ISO 9001:2015 emesa per AENOR que certifica que disposa d'un sistema de gestió de la qualitat d'acord amb aquesta normativa.

 

 

 

 

 

 

 

 

NOMENAMENT DR. JOSÉ LUIS POVEDA ACADÈMIC DE NÚMERO DE L'ACADÈMIA DE FARMÀCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 • Data: 03/05/21
 • Entitat atorgant: Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana

 

El doctor José Luis Poveda, director de l'Àrea del Medicament i cap de servei de Farmàcia Hospitalària de l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe ha sigut nomenat Acadèmic de Número de l'Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana. El doctor Poveda va desenvolupar, durant l'Acte de Recepció, el discurs El procés farmacoterapèutic en el pacient hemofílic: un compromís compartit, una monografia sobre l'estat actual de l'hemofília, malaltia genètica rara que afecta quasi en exclusivitat els homes.

Més informació »

 

 

 

 

El DR. ALFONSO JIMÉNEZ ELEGIDO, AMBAIXADOR DE LA MARCA EXÈRCIT

 • Data: 30.04.21
 • Entitat atorgant: Exèrcit de Terra

 

El doctor Alfonso Jiménez Fernández, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia en la Unitat de Genoll de l'Hospital la Fe de València ha sigut nomenat ambaixador de la Marca Exèrcit. Aquest reconeixement l'atorga l'Exèrcit de Terra a aquelles persones que, pels seus valors i compromís, contribueixen a una difusió realista i profunda de la labor de l'Exèrcit de Terra, les seues activitats i valors.

Més informació »

 

 

 

 

 

 

PREMI INTERNACIONAL DE MICROCIRURGIA RECONSTRUCTIVA A LA METGESSA RESIDENT MÍRIAM ALONSO

 • Data: 09.04.21
 • Entitat atorgant: Master series in Microsurgery for Residents


La metgessa resident de Cirurgia Plàstica, Reconstructiva i Estètica de l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe, Míriam Alonso, ha obtingut el primer premi del Concurs internacional de Casos Clínics per a Residents en la segona edició del Master series in Microsurgery for Residents, amb l'exposició del tema Forequarter amputation with chest resection and shoulder contour reconstruction with free fillet osteoucutaneous flap.

Més informació »

 

 

 

L'HOSPITAL LA FE ENTRE ELS 200 MILLORS HOSPITALS DEL MÓN

 • Data: 12.03.21
 • Entitat atorgant: Newsweek i Statista


Certificado Premio World Best Hospital 2020L'Hospital La Fe s'ha posicionat entre els 200 millors hospitals del món, segons la llista World's Best Hospitals 2021, que elabora la publicació americana Newsweek, juntament amb la firma d'investigació Statista.

 

En aquest rànquing s'han puntuat un total de 2.000 centres sanitaris de més de 25 països, que destaquen per la seua contínua aposta per l'excel·lència, així com pels seus metges de prestigi, atenció d'infermeria de primer nivell i ús de tecnologia d'avantguarda, entre altres paràmetres.

 

Així mateix, Newsweek ha elaborat un llistat d'hospitals per països i en aquest rànquing nacional, La Fe escala un lloc respecte al rànquing de 2020 i apareix en huitena posició dins del 'top 10', al costat de centres d'altres comunitats autònomes com l'Hospital Clínic de Barcelona o l'Hospital La Paz de Madrid. 

 

 

Més informació»

 

 

 

 

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT UNE-EN-ISO 9001 2015 A la UNITAT DE DIAGNÒSTIC HEMATOLÒGIC

 • Data: 10.03.2021.


La Unitat de Diagnòstic Hematològic del Servei d'Hematologia i Hemoteràpia de l'Hospital La Fe ha obtingut la certificació de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2015, un dels majors reconeixements sobre gestió de qualitat en l'àmbit internacional.

 

 

Més informació»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REACREDITACIÓ UNE-EN ISO 15.189  DE LA UNITAT DE BIOLOGIA MOLECULAR

 

 • Data: febrer 2021
   
 • Entitat atorgant:Entidad Nacional de Acreditación (ENAC)


La Unitat de Biologia Molecular (UBM), pertanyent al Servei d'Anàlisis Clíniques de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, ha renovat la seua acreditació UNE-EN ISO 15.189 per a realitzar estudis moleculars en pacients oncològics.


Aquesta unitat és un laboratori pioner en el diagnòstic molecular del càncer que presta servei tant a aquest hospital com a diferents centres del territori nacional, i que compta amb una trajectòria de més de 25 anys en el diagnòstic molecular del càncer.

 

 

Més informació »

 

 

 

 

 

 

 

PREMI EUROMINNIES 2021 Al DR. MARTÍ-BONMATÍ "MOST EFFECTIVE RADIOLOY EDUCATOR 2021"

 

•Data: 24/02/2021

 

•Entitat atorgant: AuntMinnieEurope

 

Dr. martí BonmatíEl Dr. Martí-Bonmatí, Director de l'Àrea Clínica d'Imatge Mèdica de l'Hospital La Fe, ha sigut guardonat amb el premi al "Educador més Efectiu en Radiologia" en els EuroMinnies 2021.

 

Els premis Minnies, atorgats per Auntminnieeurope.com, reconeixen a través del seu rànquing anual, als millors professionals de la radiologia europea.

 

 

 

 

PREMI AL DOCENT DESTACAT A LA UNITAT PEDAGÒGICA HOSPITALÀRIA LA FE

 

Data: 03.01.2021

 

Entitat atorgant: Associació Cultural Prosa Elàstica

 

Premio Docente Destacado UPH La Fe

L'Associació Cultural Prosa Elàstica ha concedit el Premi al Docent Destacat a la Unitat Pedagògica Hospitalària la Fe.

Aquest guardó reconeix la labor de tots i totes les docents que desenvolupen el seu treball en un àmbit pedagògic no habitual i que demostren dia a dia el seu lliurament a una professió tan bonica com sacrificada.

El lliurament del premi s'ha emmarcat en el II Festival de Contacontes de la Ciutat de València, Contamón, que han tingut lloc els dies 2 i 3 de gener de 2021 en el Centre del Carme Cultura Contemporània de València, amb una assistència adaptada a la normativa actual.