Premis i Reconeixements a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe

 

PREMIS 2020

 

 

RECONEIXEMENT AL SERVEI DE MEDICIA PREVENTIVA, SALUT PÚBLICA I HIGIENE

 

· Data: 24.07.2020

· Entitat atorgant: Societat Espanyola de Medicina Preventiva, Salut Publica i Higiene

 

El Servei de Medicina Preventiva i Salut Pública de l'Hospital La Fe de València, amb la col·laboració de la Unitat Analítica de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, han obtingut el Premi del Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Preventiva, Salut Publica i Higiene, per la comunicació sobre el "Projecte *INNOPREP: Influència de la llum i la temperatura en l'estabilitat de la *clorhexidina alcohòlica 2%'

 

Més Informació

 

 

 

RECONOCIMIENTO A LA DRA. TERESA SALA POR SU TRAYECTORIA PROFESIONAL Y SOCIAL

· Fecha: 20.05.2020

· Entidad otorgante: Associació de Veïns de la Valldigna

 

La Associació de Veïns de la Valldigna ha entregado su premio a la trayectoria profesional y social que se otorga  dentro de la XVII Jornada de Dones de Associacións Veïnals de Tavernes de la Valldigna a la doctora Teresa Sala. 

La doctora Sala, natural de esta localidad, fue la primera mujer que estuvo al frente de la Unidad de Endoscopias Digestiva del Hospital La Fe, desde septiembre de 1994 hasta su jubilación en el año 2010.

 

Más Información

 

 

 

RECONEIXEMENT FELLOW AL DR. PÉREZ CALATAYUD

 

· Data: 04.02.2020

 

· Entitat atorgant:Associació Americana de Física Mèdica (AAPM)

 


El doctor José Pérez Calatayud, responsable de la Unitat de Radiofísica de l'Hospital La Fe, ha sigut reconegut amb la distinció Fellow que atorga l'Associació Americana de Física Mèdica (AAPM). El doctor Pérez Calatayud, membre d'aquesta associació des de fa 30 anys, ha sigut proposat per a aquest reconeixement per la seua àmplia trajectòria professional. El premi s'entregarà el pròxim 13 de juliol a Vancouver, prèviament al congrés anual d'aquesta associació.

 

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

 

PREMIS 2019

 

PREMI DE LA SOCIETAT ESPANYOLA DE NEUROLOGIA I PREMI ONDA CERO DE CIÈNCIA

  • Data: Desembre/2019
  • Entitat: Societat Espanyola de Neurologia i ONDA CERO

El Dr. Bonaventura Casanova Estruch ha sigut guardonat per la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) amb el Premi SEN Esclerosi Múltiple, reconeixement a la seua àmplia labor científica i a la seua dedicació per la investigació d'aquesta malaltia. També ha sigut reconegut amb el XIX Premi Onda Cero en la categoria de Ciència.

 

 

 

 

 

PREMI JACK PERKINS PER UN ESTUDI CONJUNT DE LA FE I LA UPV

  • Data: 16/12/2019
  • Entitat atorgant: revista Medical Engineering & Physics.

Un equip conjunt de la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha desenvolupat una nova tècnica que ajuda a predir l'èxit de la inducció del part durant les primeres hores d'aquest. El seu avanç ha sigut distingit amb el Premi Jack Perkins, que reconeix anualment al millor treball publicat en la revista Medical Engineering & Physics.

 

Més informació»

 

 

 

ACREDITACIÓ DE QUALITAT ISO 9001-2015 A LA UNITAT DE GENÈTICA

  • Data: 09/12/2019

La Unitat de Genètica de l'Àrea de Diagnòstic Biomèdic d'Hospital La Fe obté la certificació de qualitat ISO 9001-2015, el major reconeixement sobre gestió de qualitat a nivell internacional. D'aquesta forma, implanta un nou model de treball que li permet una millora contínua dels seus processos i per tant una millora del servei que presta al pacient i als facultatius sol·licitants.

Més informació »

 

 

6a EDICIÓ MONITOR REPUTACIÓ SANITÀRIA

  • Data: 27/11/2019
  • Entitat atorgant: Merco

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València  és el tercer centre sanitari públic més ben valorat per Associacions de Pacients i, a més, es manté per tercer any consecutiu en el sisé lloc del rànquing de centres públics sanitaris d'Espanya que duu a terme anualment el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) per Merco.

D'altra banda, La Fe se situa entre els 10 primers centres públics amb millor gestió de comunicació, concretament en setena posició

Més informació »

 

 

 

 

PREMIS BEST IN CLASS AL SERVICI DE REUMATOLOGIA

 

- Data: 30.10.2019

- Entitat atorgant: Gaceta Médica, Cátedra de Innovación y Gestión Sanitaria y Universidad Rey Juan Carlos

 

 

 

El Servici de Reumatologia de l'Hospital Universitari i Politécnic La Fe ha sigut guardonat en la XIV Edició dels Best in Class, que reconeixen la qualitat assistencial, docent, investigadora i de gestió dels centres hospitalaris. Per a este servici és el sèptim any consecutiu que aconseguix este reconeixement en els premis Best in Class.

 

 

 

 

 

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

 

6 PRIMERS PREMIS EN ELS ‘BEST SPANISH HOSPITALS AWARDS'

 

- Data: 27.09.2019

 

- Entitat atorgant: Higia Benchmarketing i ASHO, amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA)

 

L'Hospital la Fe ha rebut 6 primers premis BSH (Best  Spanish Hospitals Awards), concretament en les categories clíniques de 'Global de resultats', 'Aparell Digestiu i Hepatopancreàtic', 'Aparell Musculoesquelètic', 'Aparell Respiratori', 'Malalties Infeccioses' i 'Sistema Nerviós'. A més, d'un diploma que situa la Fe com un dels tres millors hospitals públics espanyols en Diagnòstic de la Dona.

 

Més informació

 

 

 

SEGON PREMI NACIONAL EXTRAORDINÀRIA FI DE CARRERA

 

- Data: 13.08.2019

- Entitat atorgant: Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats

 

Cristina Zapata de Miguel, resident de segon any de Psicologia Clínica de l'Hospital La Fe de València, ha rebut el segon Premi Nacional de Fi de Carrera d'Educació Universitària que atorga el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats pel seu brillant expedient en Psicologia.

 

Més informació»

 

 

 

 

 

HOMENATGE TREBALLADORA SOCIAL DE LA CASA RONALD McDONALD

 

- Data: 09.08.2019

- Entitat atorgant: Casa Ronald McDonald

 

La treballadora social de l'Hospital La Fe, María Antonia Herrera Millán, ha rebut recentment un premi de part de la casa Ronald McDonald de València per la seua col·laboració i implicació en la gestió de les famílies que acull aquesta llar des que va obrir fa sis anys.

Més informació»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XII PREMI ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS HEPÀTICS AL SERVEI D'ANESTESIOLOGIA I REANIMACIÓ

 

- Data: 07.08.2019

- Entitat atorgant: Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de la Comunitat Valenciana (AETHC)

 

L'Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de la Comunitat Valenciana (AETHC), fundada en 1992 amb l'objectiu de representar, informar i assistir les persones amb malaltia hepàtica o amb necessitat de trasplantament hepàtic, ha concedit al Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital La Fe de València el XII Premi, per la seua labor científica.

Més informació»

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIMER PREMI NACIONAL EXTRAORDINARI DE FI DE CARRERA

 

- Data: 17.07.2019

- Entitat atorgant: Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats

 

Nuria Mas Hurtuna, infermera especialista en Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, ha rebut el primer Premi Nacional Extraordinari de Fi de Carrera d'Educació Universitària de l'àrea Ciències de la Salut que atorga el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats pel seu brillant expedient en el grau d'Infermeria, acabat en 2015.

Més informació»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMI COPE VALÈNCIA 2019 A L'HOSPITAL LA FE

- Data: 14.06.2019

- Entitat atorgant: COPE València

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut un dels guardons de la huitena edició dels Premis COPE València per complir 50 anys cuidant la salut de la població de la Comunitat Valenciana.

Més informació»

 

 

 

 

   

6a POSICIÓ PREMI MONITOR DE REPUTACIÓ SANITÀRIA

- Data: 14.05.2019

- Entitat atorgant: Compre

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València s'ha mantingut per segon any consecutiu en el sisé lloc del rànquing d'hospitals que du a terme anualment el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) per MERCO. Per aquest motiu, la gerent de l'Hospital La Fe, la doctora Mònica Almiñana, ha rebut les plaques acreditatives d'aquesta posició per part de MERCO, organització del monitor empresarial de reputació corporativa en el qual s'inclou aquest monitor de reputació sanitària.

 

Més informació»

 

 

 

 

NOMENAMENT DR. GUILLERMO SANZ COM A MEMBRE EN LA REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

- Data: 07.05.2019

- Entitat atorgant: Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV)

 

El doctor Guillermo Sanz Santillana, actual cap de servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, ha ingressat en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) com a acadèmic corresponent de la societat.


Més informació»

 

 

 

 

 

 

NOMENAMENT MARINA BERENGUER COM A PRESIDENTA DE LA SOCIETAT INTERNACIONAL DE TRASPLANTAMENT HEPÀTIC

 

- Data: 23.04.2019

- Entitat atorgant: International Liver Trasnplantation Society, ILTS

 

La doctora Marina Berenguer, hepatòloga de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i responsable del grup acreditat de Hepatologia i Trasplantament Hepàtic de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) és la nova presidenta en la Societat Internacional de Trasplantament Hepàtic (International Liver Trasnplantation Society, ILTS).


Més informació»

 

 

 

 

 

PREMIS III JORNADA D'INVESTIGACIÓ INFERMERA A LA COMUNITAT VALENCIANA

 

- Data: 04.04.2019

- Entitat atorgant: Comissió d'Investigació d'Infermeria del Departament Clínic–Malva-rosa i l'Institut d'Investigació Sanitària INCLIVA.

 

El passat 2 d'abril es va celebrar la III Jornada d'Investigació Infermera de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Comissió d'Investigació d'Infermeria del Departament Clínic–Malva-rosa i l'Institut d'Investigació Sanitària INCLIVA.

Més informació»

 

 

 

 

 

RECONEIXEMENT DE BONES PRÀCTIQUES A LA UNITAT DE TREBALL SOCIAL

 

- Data: 13.03.2019

- Entitat atorgant: Conselleria de Sanitat  Universal i Salut Pública

La Unitat de Treball Social de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València (UTSH), juntament amb els Serveis Socials del centre hospitalari Sant Joan de Déu de València, acaben de rebre un diploma acreditatiu de Bones Pràctiques en el Sistema Valencià de Salut, atorgat per la Conselleria de Sanitat  Universal i Salut Pública, pel Projecte Habitatge Sant Joan  de Déu de València posat en marxa a l'estiu del passat any 2018.

 

Més informació»

 

 

 

PREMI MILLOR COMUNICACIÓ SOBRE TRASTORNS DEL SOMNI

 

- Data: 09.03.2019

- Entitat atorgant: Societat Iberoamericana de Neurocirurgia i Uroginecologia (SINUG)

 

La secció d'Urologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut el premi de la Societat Iberoamericana de Neurocirurgia i Uroginecologia (SINUG) per una comunicació sobre la prevalença dels trastorns del somni en pacients amb enuresi monosimptomàtica.

 

Més informació»

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT ISO 9001-2015 A LA UNITAT D'ENDOUROLOGÍA I LITOTRÍCIA

 

  • Data: 30.03.2019

 


La Unitat d'Endourología i Litotrícia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe manté la certificació de qualitat ISO 9001-2015, el major reconeixement sobre gestió de qualitat a nivell internacional, i revalida la de seguretat de la norma UNE17900

 

 

Més informació»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOBLE ACREDITACIÓ DE QUALITAT EN ASSISTÈNCIA CARDIOLÒGICA

 

·Data: 04.03.2019

·Entitat atorgant: Societat Espanyola de Cardiologia

 

La Societat Espanyola de Cardiologia ha desenvolupat un programa de qualitat, denominat SEC-Excel·lent, per a identificar quins centres a Espanya posseeixen una organització i estructura amb alts estàndards de qualitat en diferents processos i procediments cardíacs. En aquest sentit, fins a 34 centres sanitaris espanyols han vist reconeguda la qualitat en aquests procediments.

 

Més informació

 

 

 

 

PREMI PRINCIPAL D'INVESTIGACIÓ UNITAT DE GRANS CREMATS

 

·Data: 27.02.2019

 

·Entitat atorgant: Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears

 

 

El doctor Enrique Salmerón, resident del Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe ha rebut el premi principal d'investigació que anualment concedeix la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears, per un estudi sobre el protocol de rehabilitació intensiva aplicat en pacients de la Unitat de Cremats de l'Hospital.

 

 

Més informació

 

 

 

 

PREMIS BONES PRÀCTIQUES DEL SISTEMA VALENCIÀ DE SALUT

 

 

  • Data: 20/02/2019
  • Entitat atorgant: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

 

 

 

Set projectes de l'Hospital la Fe han sigut valorats com a bones pràctiques en el sistema valencià de salut per haver demostrat ser efectives, transferibles i aportar innovació i millora contínua al sistema.

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

 


RECONEIXEMENT DE L'ASSOCIACIÓ DE MARES EN ACCIÓ


 

· Data: 28.01.2019

·Entitat atorgant: Associació de Mares en Acció

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic la Fe ha rebut recentment el reconeixement de l'Associació de Mares en Acció per contribuir a fer possible el treball que aquestes voluntàries i voluntaris realitzen en el centre hospitalari.

 

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

NOMENAMENT DEL DOCTOR BEN RAZA COM A MEMBRE DE LA EUROPEAN ACADEMY OF PAEDIATRICS

 

·Data: 17.01.2019

 

·Entitat atorgant: European  Academy of Paediatrics

 

 

El doctor Ben Raza, resident de tercer any de Pediatria de l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe, ha sigut nomenat recentment membre de l'European Academy of Paediatrics, en la secció Young EAP.

 

 

Més informació »

 

 

 

 

 

 

CERTIFICAT INTERNACIONAL DE BONES PRÀCTIQUES DE LABORATORI

 

· Data: 13.01.2019

 

La Unitat d'Analítica de l'Institut d'Investigació Sanitària la Fe (IIS la Fe) ha superat amb èxit l'auditoria que recertifica que compleix amb la normativa internacional de Bones Pràctiques de Laboratori (BPL) coneguda en l'àmbit de la investigació com a GLP'S (Good Laboratory Practices). Aquesta certificació assegura la qualitat i integritat de les dades produïdes en determinats tipus d'investigacions o estudis i suposa que la Unitat Analítica de l'IIS la Fe segueix en el registre de laboratoris autoritzats per a estudis preclínics, clínics de desenvolupament de medicaments de l'Agència Espanyola del Medicament.

 

 

Més informació »

 

 

 

 

 

 

 

 

III PREMIS LATIENDO JUNTOS A CARDIOLOGIA PEDIÀTRICA

 

- Data: 16/02/2019

 

- Entitat atorgant: Latiendo Juntos

 

 

Les infermeres, infermers i TCAE de la Unitat D2 de Pediatria, i la cardiòloga pediàtrica, Beatriz Insa, han rebut els premis "Equip sanitari 2018" i "Professional Sanitari" en els III Premis Latiendo Juntos celebrats a València.