Notícies Servei d'Urgències La Fe

La Fe diseña y desarrolla una solución de inteligencia artificial para anticipar picos de presión asistencial

Valencia (08.03.24). El servicio de Urgencias del Adulto y el área de Ciencia de Datos de la subdirección de Sistemas de la Información del Hospital Universitari i Politècnic La Fe han ideado y desarrollado, por primera vez en España, una herramienta de inteligencia artificial para anticipar picos de presión asistencial y poder adoptar medidas preventivas.

 

 

Leer más »

 

 

 

L'Hospital La Fe rep el premi al millor servei d'Urgències de su categoria en els Best Spanish Hospitals Awards

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut el primer premi 'Best Spanish Hospitals Awards' en la categoria d'Urgències dins de la classificació d'hospital públic i d'alta tecnologia. És el segon any que este servei aconsegueix este guardó que avalua les urgències dels hospitals espanyols.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Urgències de La Fe rep l'acreditación de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias

València (26.06.23). El Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut hui l'acreditació per part de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES), en reconeixement a la competència tècnica i l'eficàcia de l'organització per a prestar una labor assistencial de qualitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

L'Hospital La Fe rep el premi al millor servei d'Urgències de la seua categoria en els  Best Spanish Hospitals Awards

València (22.09.29). L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut el primer premi 'Best Spanish Hospitals Awards' en la categoria d'Urgències dins de la classificació d'hospital públic i d'alta tecnologia. És la primera vegada que aquests guardons avaluen les urgències dels hospitals espanyols.

 

 

 

L'Hospital La Fe posa en marxa una nova Unitat de Tècniques Mèdiques en marcha una nueva Unidad de Técnicas Médicas

València (02.05.22). La pressió assistencial creixent, l'augment de l'activitat hospitalària, incrementat per la pandèmia per SARS-CoV2 durant mesos, ha dificultat el desenvolupament de l'activitat programada, posant de manifest la necessitat de disposar de circuits alternatius que donen resposta a les necessitats dels ciutadans.

 
 
 
 
 
 
 
 

València (20.12.21). L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València implanta una aplicació que permet conéixer en temps real l'ocupació i el funcionament de les diferents zones assistencials del Servei d'Urgències. "Ens proporciona de forma molt gràfica, el nombre de pacients que hi ha en Urgències, l'estada mitjana global i cadascun dels trams del procés assistencial -admissió-triatge, triatge-atenció mèdica i atenció-alta-, el percentatge de pacients atesos en temps, en funció de la seua prioritat i el nombre de llits ocupats en les diferents zones assistencials, amb els temps mitjans d'ocupació", explica el doctor Javier Millán, cap del Servei d'Urgències de La Fe.