Premis i reconeixements de l'Hospital La Fe

PREMIS 2018

 

 

 

TERCER PREMI CONGRÉS DE PSIQUIATRIA

 

- Data: 24.12.2019

 

-Entitat atorgant:Neuroscience Institute Education (NIE) d'Orlando

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut el tercer premi al millor pòster en la competició de pòsters de joves investigadores de l'últim Congrés Internacional de Psiquiatria celebrat al Neuroscience Institute Education (NIE) d'Orlando.

 

Més informació 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMIS REVISTA FARMACIA HOSPITALARIA

 

-Data: 22.12.2018

 

-Entitat atorgant:Fundación Española de Farmacia Hospitalaria

 

El Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València han obtingut el primer premi pel treball publicat en la revista Farmacia Hospitalaria 2018 sobre "Monitoratge de la qualitat del procés farmacoterapèutic hospitalari mitjançant el Programa pacient sentinella".

 

Més informació »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT ISO 9001-2015 Al SERVEI DE MICROBIOLOGIA

 

- Data: 08/12/2018

 

- Entitat atorgant: companyia Bureau Veritas

 

El servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha obtingut la certificació de qualitat ISO 9001-2015, el reconeixement major sobre gestió de qualitat d'àmbit internacional.

 

 

 

Llegir més »

 

 

 

 

PREMI MILLOR COMUNICACIÓ DE JOVES INVESTIGADORS A LA DRA. ANA VILLALBA

 

- Data: 03/12/2018

 

- Entitat atorgant: American  Society of Hematology (ASH)

 

La doctora Ana Villalba, resident de 4t any del servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut un dels premis a les millors comunicacions de joves investigadors que concedeix l'American  Society of Hematology (ASH).

 

 

Llegir més »

 

 

 

 

 

 

6é CENTRE SANITARI PÚBLIC MILLOR VALORAT

 

-Data: 27/11/2018

 

-Entitat atorgant: Monitor de Reputación Sanitaria (MRS) per Merco

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València es manté per segon any consecutiu en el sisé lloc del rànquing d'hospitals que duu a terme anualment el Monitor de Reputación Sanitaria (MRS) per Merco. És l'únic centre públic de la Comunitat Valenciana que apareix entre els deu primers d'aquest escalafó.

 

Llegir més »

 

 

 

CERTIFICAT D'EXCEL·LÈNCIA Al SERVEI DE MEDICINA INTERNA

- Data: 25/11/2018

 

- Entitat atorgant: Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI)

 

El servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut l'acreditació d'Excel·lència que atorga la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI), convertint-se així en un dels primers d'Espanya a aconseguir aquesta acreditació.

 

 

 

Llegir més »

 

 

 

 

 

PREMI A LA MILLOR TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL AL DR. ANASTASIO MONTERO

 

 

- Data: 17/11/2018

 

- Entitat atorgant: Fundació del Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV).


 

El doctor Anastasio Montero, investigador emèrit de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, ha rebut el Premi a la Millor Trajectòria Professional que, anualment, atorga la Fundació del Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV).

 

 

 

 

Més informació

 

 

 

 

PREMI CELIA AMORÓS A la COMISSIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE DEL DEPARTAMENT LA FE

 

 

- Data: 15/11/2018

 


- Entitat atorgant: Diputació de València


 

La Comissió Contra la Violència de Gènere del Departament de Salut València La Fe ha sigut guardonada amb el premi Celia Amorós que anualment concedeix l'Àrea d'Igualtat de la Diputació de València.

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

CERTIFICACIÓ DE BONES PRÀCTIQUES AL SERVEI DE REUMATOLOGIA

 

 

 

- Data: 03/11/2018

- Entitat atorgant: Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social

 

 

El Servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut la Certificació de Bones Pràctiques del Sistema Nacional de Salut en l'Estratègia de malalties reumàtiques i musculoesquelètiques, per l'experiència titulada "Seguimiento y monitorización domiciliaria de pacientes con enfermedades reumáticas crónicas, tratados con fármacos modificadores de la enfermedad. Estrategia MODER".

 

Més informació

 

 

 

PREMI BEST IN CLASS AL SERVEI DE REUMATOLOGIA

 

- Data: 23/10/2018

- Entitat atorgant: Gaceta Médica

 

 

 

El Servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha sigut reconegut, per segon i sisé any consecutiu, amb el premi Best in Class, que atorga Gaceta Médica.

 

Els guardons, que enguany celebren la seua XIII edició, tenen com a objectiu reconéixer la qualitat assistencial, docent, investigadora i de gestió dels centres hospitalaris.

 

 

Més informació

 

 

 

 

PREMIS BEST IN CLASS AL SERVEI DE PSIQUIATRIA I A LA UNITAT D'ESQUIZOFRÈNIA

 

- Data: 23/10/2018

- Entitat atorgant: Gaceta Médica

 

 

 

El Servei de Psiquiatria i la Unitat d'Esquizofrènia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe han rebut el premi Best in Class, que atorga Gaceta Médica, uns premis amb els quals ja han sigut reconeguts en dues ocasions anteriors.

 

Més informació

 

 

 

 

PREMIS TOP 20: GESTIÓ HOSPITALÀRIA GLOBAL I ÀREA DE MALALTIES DIGESTIVES 

 

- Data: 24/10/2018

- Entitat atorgant: Consultora IASIST

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut el Premi a la Millor Gestió Global i en l'Àrea de Malalties Digestives. Des de 2013, es tracta de la sisena vegada consecutiva que La Fe obté aquest guardó per la seua gestió global.

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

CERTIFICAT D'EXCEL·LÈNCIA AL PROCEDIMENT D'ASSISTÈNCIA VENTRICULAR MECÀNICA 

 

- Data: 21/10/18

- Entitat atorgant: Societat Espanyola de Cardiologia

 

 

 

 

La Societat Espanyola de Cardiologia ha desenvolupat un programa de qualitat, denominat SEC-Excelente, per a identificar quins centres a Espanya disposen d'una organització i estructura amb alts estàndards de qualitat en el procediment d'assistència integral d'assistències ventriculars mecàniques.

 

 

 

 

 

Més informació

 

 

 

   

 PREMI FRANCIS FONTAN 

 

- Data: 02/10/2018

- Entitat atorgant: Societat Europea de Cirurgia Cardiotoràcica

 

 

 

El doctor Alejandro Vázquez, especialista en Cirurgia Cardíaca de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, ha iniciat una estada a l'Hospital Necker – Enfants Malades de París, juntament amb el professor Olivier Rasiky, gràcies a la concessió d'un Premi Francis Fontan. Es tracta d'una beca atorgada per la Societat Europea de Cirurgia Cardiotoràcica, dotada amb 3.000 € i destinada a formació.

 

  

Més informació

 

   

 

 

CERTIFICACIÓ DE QUALITAT ISO A LA UNITAT D'ASSAJOS CLÍNICS DEL SERVEI DE FARMÀCIA

 

- Data: 24/09/2018

- Entitat atorgant: Bureau Veritas

 

 

 

La Unitat d'Assajos Clínics del Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut la certificació ISO 9001:2015, atorgada per a assegurar que el seu sistema de gestió de qualitat compleix amb els estàndards de qualitat internacionals. L'auditoria, realitzada per una entitat externa (Bureau Veritas), ha englobat tots els processos de recepció, conservació, dispensació, traçabilitat i devolució de mostres en investigació.

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

ACREDITACIONS CSUR A LES UNITATS DE CIRURGIA DE TRASTORNS DEL MOVIMENT I DE NEUROBLASTOMA INFANTIL

 

-Data: 01/06/2018

-Entitat atorgant: Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut dos noves acreditacions com a unitats de referència dins del Sistema Nacional de Salut (CSUR) concedides recentment pel Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat.

 

  

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

 

 

NOMENAMENT DR. MARTÍNEZ COSTA DEL SERVICI D'OFTALMOLOGIA DE LA FE COM A VICEPRESIDENT DE LA UNIÓ EUROPEA DE MEDICINA ESPECIALITZADA

 

-Data: 29-06-2018

-Entitat atorgant: Unió Europea de Medicina Especialitzada (UEMS).

 

Nombramiento Dr. Martínez Costa VICEPRESIDENTE DE LA UNIÓN EUROPEA DE MEDICINA ESPECIALIZADA

El doctor Rafael Martínez-Costa, del Servici d'Oftalmologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha sigut triat vicepresident primer de la Secció d'Oftalmologia de la Unió Europea de Medicina Especialitzada (UEMS).

 

Més informació

 

 

  

 

NOMENAMENT DEL DR. FERNANDO FORNER COM A PRESIDENT DE LA SOCIETAT ESPANYOLA DE CIRURGIA TORÀCICA-CARDIOVASCULAR

 

-Data: 27-06-2018

 

-Entitat atorgant: Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica-Cardiovascular

 

El coordinador responsable de la xarxa assistencial de cirurgia cardíaca de l'Hospital la Fe i l'Hospital Clínic de València i el  cap de servici de Cirurgia Cardiovascular de l'Hospital Clínic Universitari de València, el doctor Fernando Forner, ha sigut recentment triat president de la Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica-Cardiovascular.


Més informació

 

 

 

 

SEGELL EXCEL·LÈNCIA A LA GESTIÓ DE GASOS MEDICINALS

 

-Data: 26-06-2018

 

-Entitat: Societat DNV

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut el Segell Excel·lència en Gestió de Gasos Medicinals. Amb esta acreditació es convertix en el primer centre espanyol a obtindre este reconeixement. Per a això, s'ha dut a terme una auditoria externa per part de la societat DNV.

 

Més informació

 

 

 

 

II PREMI JORNADA SOBRE CURES BASADES EN L'EVIDÈNCIA

 • Data: 7 de juny de 2018
 • Entitat atorgant: Institut d'Investigació Sanitària La Fe

Rosario Ros, infermera supervisora de la Subdirecció Infermera de Cures, Investigació i Docència rep, en la I Jornada de Cures de Salut Basats en l'Evidència de la Comunitat Valenciana, el segon premi al millor pòster per "Xarxes socials com a eines de difusió d'evidència: cuidant nounats". La jornada es va celebrar el 7 de juny de 2018 a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECONEIXEMENT A Mª SALUT GIRBÉS LLOPIS A LA INVESTIGACIÓ AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

 

-Data: 23-05-2018

 

-Entitat atorgant: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

 

Mª Salut Girbés Llopis, comare i infermera adjunta de l'Àrea de les Malalties de la Dona i investigadora de l'Hospital Universitari i Politènic La Fe, ha rebut recentment un premi per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a la Investigació Sanitària amb Perspectiva de Gènere.

 

 

Més informació

 

 

 

 

 

 

 

 

RECONEIXEMENTS INFERMERS EN CONGRÉS SEPAR

 • Data: 31 de maig-3 de juny de 2018
 • Entitat atorgant: Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica

Les infermeres de l'AGC Malalties Respiratòries, Alexandra Gimeno, Alba Piró i Isabel Silvestre, van rebre el premi a la "Millor comunicació de l'Àrea d'Infermeria SEPAR "COMUNICACIÓ SELECCIÓ OR" per la comunicació "Impacte a curt i llarg termini d'una intervenció de salut amb suport didàctic en pacients hospitalitzats per pneumònia adquirida en la Comunitat". Alexandra Gimeno i Alba Piró van rebre la "Beca SEPAR.  Ajuda a la investigació, Categoria d'Infermeria" per a un projecte que té com a objectiu demostrar els beneficis d'implementar l'educació sanitària realitzada per infermeres/infermers especialitzats i demostrar els beneficis de l'educació sanitària en pacients amb infeccions respiratòries. Així mateix, Alba Piró, investigadora adscrita al projecte "NETosis un mecanisme deleteri a curt i llarg termini" també va rebre la "BECA BECARI, Ajuda a la investigació" en el 51 Congrés SEPAR celebrat a Palma de Mallorca del 31 de maig fins al 3 de juny de 2018.

 

 

 

 

I PREMI MILLOR COMUNICACIÓ PÒSTER EN CONGRÉS NACIONAL DE VACUNES

 • Data: 24-25 de  maig de 2018
 • Entitat atorgant: Consell General d'Infermeria de la Comunitat Valenciana

Infermeres/infermers del Servei de Medicina Preventiva reben en el Congrés Nacional d'Infermeria i Vacunes el primer premi a la millor comunicació en format pòster per "Estudi d'Immunitat enfront de la pallola, rubèola i parotiditis en treballadors de l'Àrea d'Urgències de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe després d'un brot de pallola". El treball va ser realitzat per Yolanda Rascado i Laura González (EIR), Aser Macián i Inmaculada Valmaña (infermer/a del Treball) i Joaquín Andani  (metge del Treball).

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMI CECOVA INVESTIGACIÓ EIR

 • Data: 18 de maig de 2018
 • Entitat atorgant: CECOVA

Les comares residents Lilit Artenyan, Pilar Juarros, Clara González i el seu tutor Rubén Alfaro reben el XIV Premi CECOVA d'Investigació per a Residents d'Infermeria obstetricoginecològica pel treball "Expectatives i grau de satisfacció de les gestants sobre l'atenció sanitària rebuda en el part" presentat en la Jornada de Clausura EIR celebrada el 18 de maig de 2018.

 

 

 

 

 

 

MILLOR COMUNICACIÓ ORAL EN CONGRÉS ANECIPN

 • Data: 16-18 de  maig de 2018
 • Entitat atorgant: Associació Nacional d'Infermeria de Cures intensives Neonatals i Pediàtriques

L'infermer Álvaro Solaz rep el premi a la millor comunicació oral en el XXXIX Congrés de l'Associació Nacional d'Infermeria de Cures Intensives Neonatals i Pediàtriques, celebrat el maig de 2018, a Saragossa, pel treball de recerca "Impacte del Mètode Mare Cangur en la Saturació Cerebral del Prematur" realitzat en l'UCI Neonatal per Ilham Mimón, Carmen Montaner, Lidia Talaya, Iris Gimeno, Julia García i Álvaro S.

 

 

 

 

 

 

 

 

I PREMI A COMUNICACIONS INFERMERES

 • Data: 4-5 de maig de 2018
 • Entitat atorgant: Associació Espanyola d'Endoscòpia Respiratòries i Pneumologia Intervencionista

La comunicació presentada per la infermera de la Unitat d'Endoscòpies, Consuelo Sanz "Comparació de dos models de sedació. Valoració infermera" en el XXIV Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Endoscòpia Respiratòria i Pneumologia Intervencionista, celebrada a Bilbao, els dies 4 i 5 de maig de 2018, ha rebut el premi a la millor "Comunicació Infermera". L'estudi va ser realitzat  per un equip interdisiciplinar format per les infermeres (Consuelo Sanz, Elena Sánchez, Catalina Mármol, Cristina Carmona, Cintia Díaz, María Teresa Climent) i  els metges neumòlegs i metgessa neumòloga (Raquel Martínez, Andrés Briones i  Enrique Cases).

 

  

ACREDITACIÓ ENAC A LA UNITAT DE BIOLOGIA MOLECULAR

 • Data: Maig 2018
 • Entitat atorgant: Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC) 

 


La Unitat de Biologia Molecular  del Servici d'Anàlisis Clíniques del Hospital Universitari i Politècni La Fe de València ha obtingut l'acreditació ENAC para la norma UNE-EN ISO 15.189 por l'estudi de marcadors moleculars orientats a una medicina personalitzada en pacients oncològics.

Esta acreditació capacita la competència tècnica en els processos preanalítics, analítics i post-analítics de l'activitat de la UBM.

Més informació


 

 

 

 

 

RECONEIXEMENTS DE BONES PRÀCTIQUES AL SISTEMA VALENCIÀ DE SALUT

 

-Data: 18-04-2018

 

-Entitat atorgant: Conselleria de Sanitat Universal I Salut Pública

  

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut, recentment, el reconeixement a cinc dels projectes presentats a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública com a bones pràctiques en el sistema valencià de salut.

 

 

Més informació

 

 

 

ACREDITACIÓ ONCOLOGIA GINECOLÒGICA COM A CENTRE D'EXCEL·LÈNCIA EN CÀNCER D'OVARI

 

-Data: 26-03-2018

 

-Entitat atorgant: European Society of Ginecological Cancer (ESGO)

 

La Secció d'Oncologia Ginecològica de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut l'acreditació europea com a Centre d'Excel·lència per al tractament del càncer d'ovari. Més informació

 

 

 

 

PREMI INFERMERIA EN "RITMO18"

 • Data: 7-9 de març de 2018
 • Entitat atorgant: Societat Espanyola de Cardiologia. Secció d'Estimulació Cardíaca

Els infermers i les infermeres Samuel Reina de la Torre, Sonia Jiménez Cordero,  Ana García Orts, Pedro Pimenta Fermisson-Ramos i José Israel Díaz Cambronero han sigut premiats en la "Quarta reunió conjunta de la Secció d'Electrofisiologia i Arítmies i la Secció d'Estimulació Cardíaca pel seu treball "Entrada en rang d'ACT en ablació de FA i flutter auricular esquerre". L'esdeveniment va tindre lloc al març de 2018 a Sevilla.

 

 

 

 

 

 

MILLOR PROJECTE EN FORMACIÓ D'ESPECIALISTES PEL PROGRAMARI e-MIR-INTENSIVE

 

-Data: 01/03/2018

 

-Entitat atorgant: Fundación Lilly-Universidad Complutense de Madrid

 

Dr. Álvaro Castellanos


El doctor Álvaro Castellans, director de l'Àrea de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, ha rebut el premi de la Càtedra d'Educació Mèdica Fundación Lilly-Universidad Complutense de Madrid al millor projecte en formació d'especialistes pel programari e-MIR-INTENSIVE.

 Més informació

 

 

  

 

PREMI PROFESSIONALS CARDIOPATIES CONGÈNITES

 

-Data: 20/02/18

 

-Entitat atorgant: Asociación Latiendo Juntos

 

Premio Latiendo Juntos a equipo Cardiopatías Congénitas


L'Associació Latiendo Juntos amb motiu de la conmeración del Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites ha celebrat la seua II Edició dels Premis en reconeixement a la labor del Personal sanitari.

  

Més informació

 

 

 

 

ACREDITACIÓ D'UNITAT EXCEL·LENT UNITAT D'ARÍTMIES

 

-Data: 14/02/2018

 

-Entitat atorgant: Societat Espanyola de Cardiologia (SEC)

 

Unidad Excelente Unidad de Arritmias La Fe


La Unitat d'Arítmies del Servici de Cardiologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut l'acreditació d'Unitat Excel·lent en el maneig del procediment per al "Seguiment de Dispositius d'Estimulació Cardíaca".

 

 Més informació

 

 

 

CONVOCATÒRIA "JUAN RODÉS" De l'INSTITUT DE SALUT CARLES III (ISCIII)

 

-Dates: 13/02/18

 

-Entitat atorgant: Institut de Salut Carles III (ISCIII)

 

Premio IISCIII


La doctora Ana García Blanco, psicòloga clínica de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València i pertanyent al Grup d'Investigació en Perinatologia de l'Institut d'Investigació La Fe (IIS La Fe) ha obtingut el número u en la convocatòria ‘Juan Rodés' de l'Institut de Salut Carles III (ISCIII). Es tracta d'una de les convocatòries més prestigioses d'este institut adscrit al Ministeri d'Economia i Competitivitat, que s'encarrega de finançar, gestionar i executar la investigació biomèdica a Espanya.

 

Més informació

 

 

 

 

NOMENAMENT DR. ARLANDIS COM A PRESIDENT DE LA SOCIETAT IBEROAMERICANA DE NEUROLOGIA I UROGINECOLOGIA

 

-Data: 06/02/2018

 

-Entitat atorgant: Societat Iberoamericana de Neurourologia i Uroginecologia (SINUG)

 

Dr. Arlandis


El doctor Salvador Arlandis Guzmán, coordinador d'Investigació de l'Àrea Nefrourològica de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, ha sigut anomenat nou president de la Societat Iberoamericana de Neurourologia i Uroginecologia (SINUG), després de les últimes eleccions de l'assemblea general de socis d'esta organització.

 

Més informació

 

 

  

 

ACREDITACIÓ DE QUALITAT A LA UNITAT D'ATENCIÓ INTEGRAL A PACIENTS AMB MALALTIA INFLAMATÒRIA INTESTINAL

 

-Data:29-01-2018

 

-Entitat otogante: Fundación Ad Qualitatem

 


L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut, este matí, la certificació de qualitat com a Unitat d'Atenció Integral a pacients amb Malaltia Inflamatòria Intestinal. Este reconeixement situa a l'Hospital La Fe com a centre de referència a la Comunitat Valenciana en l'àmbit assistencial, docent i d'investigació sobre malalties digestives.

 

 

Més informació