Premis i Reconeixements a l'Hospital La Fe

PREMIS 2023

 

 

LA UNITAT D'ENDOSCÒPIES RESPIRATÒRIES D'ALTA COMPLEXITAT I LA UNITAT DE DISTRÒFIES HEREDITÀRIES DE LA RETINA OBTENEN LA CERTIFICACIÓ D'UNITATS DE REFERÈNCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA
 
· Data: 20.12.23
 
· Entitat atorgant: Conselleria de Sanitat
 
La unitat d'Endoscòpies Respiratòries d'Alta Complexitat i la unitat de Distròfies Hereditàries de la Retina han obtingut per part de la Conselleria de Sanitat la certificació que les acredita com a unitats de referència del sistema sanitari públic de la Comunitat Valenciana.
 
 
 
 
 
 
PREMI LATIENDO JUNTOS A TRES UNITATS PEDIÀTRIQUES 
 
 
· Data: 17.12.2023
 
. Entitat atorgant: Associació Latiendo Juntos
 
Tres unitats pediàtriques pertanyents a l'Àrea de Gestió Clínica del Xiquet de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe han sigut guardonades amb els premis que atorga l'associació Latiendo Juntos. Estos guardons reconeixen el treball i suport que brinden diferents persones, voluntaris, empreses, professionals sanitaris, institucions i poblacions a l'organització i a pacients amb cardiopaties congènites i les seues famílies.
 
 
 
 
 
 
LA FE ES MANTÉ COM EL SISÉ MILLOR HOSPITAL PÚBLIC D'ESPANYA
 
· Data: 14.12.23
 
· Entitat atorgant: Monitor de Reputació Sanitària 2023 (*MRS)
 
 
L'Hospital Universitari Politècnic La Fe es manté com el sisé amb millor reputació de tota Espanya, segons el Monitor de Reputació Sanitària 2023 (MRS) elaborat a partir de prop de 8.000 enquestes amb 3.200 indicadors, respostes per professionals de medicina, infermeria, associacions de pacients, informadors de salut, gerències i directius farmacèutics.
 
 
 

 

 

PREMI IMPORTANT 2023 AL DR.  JUAN FRANCISCO VÁZQUEZ COSTA
 
· Data: 11.12.2023
 
· Entitat atorgant: Associació Valenciana de Malalts i Malaltes d'ELA de la Comunitat Valenciana (ADELA-CV)
 
 
 
L'Associació Valenciana de Malalts i Malaltes d'ELA de la Comunitat Valenciana (ADELA-CV) ha concedit el seu premi Important 2023 al doctor Juan Francisco Vázquez Costa, neuròleg i investigador de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.
 

 

 

 

 

PRIMER PREMI AL MILLOR CAS CLÍNIC EN EL CONGRÉS DE LA SEMDOR 

·Data: 12.12.23

·Entitat atorgant: SEMDOR, Societat Espanyola Multidisciplinària del Dolor.

Blanca Cruzado Navarro, metgessa interna resident de tercer any de Medicina de Família en el departament de salut València La Fe, ha rebut el primer premi al millor cas clínic en l'última edició del Congrés SEMDOR, Societat Espanyola Multidisciplinària del Dolor.

 

Llegir més »

 

 

 

 

PREMI INTERNISTA JOVE 2023 DE LA SOCIETAT ESPANYOLA DE MEDICINA INTERNA

· Data: 01.12.23

· Entitat atorgant: Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI).

 

 

Víctor García Bustos, metge internista adjunt del Servici de Medicina Interna de l'Hospital Universitari i Politècnic  La Fe i investigador del grup Infecció Greu de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, ha sigut guardonat amb el Premi Internista Jove Professor Doctor Jaime Merino 2023 que atorga la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI).

 

Llegir més »

 

 

 

PREMIS BEST IN CLASS ALS SERVICIS DE TRAUMATOLOGIA I PSIQUIATRIA 

· Data: 22.11.23

· Entitat atorgant:  organitza Gaceta Médica i la Càtedra d'Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Joan Carles

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha acollit este dimarts la gala de lliurament dels premis Best in Class (BIC), guardons que organitza Gaceta Médica i la Càtedra d'Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Joan Carles amb l'objectiu de reconéixer l'excel·lència dels hospitals, servicis o centres d'Atenció Primària de tota Espanya.

 

Llegir més »

 

 

 

PREMI EN LA CATEGORIA DE TECNOLOGIA SANITÀRIA A L'HOSPITAL LA FE

· Data: 14.11.23

· Entitat atorgant: Monitor Empresarial de Reputació Corporativa-Observatori de la Salut (Merco-Ods)

L'Hospital Universitari Politècnic La Fe ha sigut reconegut en la categoria ‘Tecnologia Sanitària' en la gala de lliurament de la I edició dels Premis Monitor Empresarial de Reputació Corporativa- Observatori de la Salut (Merco-Ods), celebrada anit a Madrid amb la presència del conseller de Sanitat, Marciano Gómez. D’altra banda, Pilar Nos, cap del Servici de Medicina Digestiva de La Fe, ha rebut la distinció a la professional més prestigiosa d'Espanya en la seua especialitat.

 

Llegir més »

 

 

ACREDITACIÓ D’EXCELÈNCIA A LA UNITAT D'ENDOSCÒPIA I PNEUMOLOGIA INTERVENCIONISTA

· Data: 23.10.23

· Entitat atorgant: Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR)

La Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) ha reconegut la complexitat i la qualitat de l'assistència que duu a terme la unitat d'Endoscòpia i Pneumologia Intervencionista de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i li ha atorgat l'acreditació com a ‘Unitat d'Alta Complexitat' amb categoria d'excel·lent.

 

Llegir més »

 

 

ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT AL MÈRIT CIENTÍFIC AL SERVEI DE CIRURGIA

· Data: 13.10.23

· Entitat atorgant: Generalitat Valenciana


L’equip de cirurgia cardíaca de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, amb motiu de la celebració de 9 d’Octubre, ha rebut l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana en reconeixement a la seua excel·lència i dedicació, així com al compromís de tot l’hospital en l’activitat de trasplantaments i la generositat de les persones donants i les seues famílies.

 

Llegir més»

 

 

PREMI BEST SPANISH HOSPITALS AWARDS AL SERVEI D’URGÈNCIES

· Data: 06.10.2023

· Entitat atorgant:  consultora Higia Benchmarking

 

L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut el primer premi ‘Best Spanish Hospitals Awards’ en la categoria d’Urgències dins de la classificació d’hospital públic i d’alta tecnologia. És el segon any que este servei aconsegueix este guardó que avalua les urgències dels hospitals espanyols.

 

Llegir més »

 

 

 

ACREDITACIÓ UNITAT DE REFERÈNCIA LABORATORI METABOLOPATIES I CRIBRATGENEONATAL

· Data: 20.09.23


El Laboratori de Metabolopaties i Cribratge Neonatal del Servei d’Anàlisis Clíniques de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut l’acreditació com a unitat de referència per part de la Conselleria de Sanitat.

 

Llegir més »

 

 

L’HOSPITAL LA FE ÉS EL 8é HOSPITAL MÉS EXCEL·LENT D'ESPANYA SEGONS LA LLISTA WORLD'S BEST HOSPITALS 

· Data: 17.09.23

· Entitat atorgant: Revista Newsweek

 


L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe s’ha tornat a situar entre els 250 millors hospitals del món i és el huité més excel·lent d’Espanya, segons la llista World’s Best Hospitals que elaboren la revista americana Newsweek i la firma d’investigació estadística Statista. També destaquen tres especialitats de l’Hospital La Fe entre les millors del món i l’inclouen entre els centres que millor ús fan de les noves tecnologies.

 

Llegir més»

 

 

REACREDITACIÓ DE LA UNITAT DE COLOPROCTOLOGIA COM A UNITAT AVANÇADA

· Data: 02.09.23

· Entitat atorgant: Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP)


La Unitat de Coloproctologia del Servei de Cirurgia de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, dirigida pel doctor Blas Flor Lorente, ha sigut reacreditada per l’Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP) per complir amb els màxims indicadors de qualitat exigits.

 

Llegir més»

 

 

 

ACREDITACIÓ ISO PER AL TEST PRENATAL NO INVASIU DE LA UNITAT DE GENÈTICA

· Data: 26.08.23

· Entitat atorgant: UNE-EN ISO 15189


La Unitat de Genètica de l’Hospital La Fe de València ha obtingut recentment l’acreditació de qualitat UNE-EN ISO 15189 que l’avala en qualitat i competència per a la realització del test prenatal no invasiu (TPNI).

 

Llegir  més»

 

 

 

 

ACREDITACIÓ SEPAR A LA UNITAT D'HIPERTENSIÓ PULMONAR

 

- Data: 03.07.23

- Entitat atorgant: Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR)

La Unitat d'Hipertensió Pulmonar del Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha sigut acreditada recentment per la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR), com a unitat especialitzada amb Grau d'Excel·lència.

Llegir més »

 

 

 

 

ACREDITACIÓ SEMES AL SERVEI D'URGÈNCIES 

- Data: 26.06.23

- Entitat atorgant: Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES)

 

El Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rebut hui l'acreditació per part de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES), en reconeixement a la competència tècnica i l'eficàcia de l'organització per a prestar una tasca assistencial de qualitat.

Llegir més »

 

 

 

 

 

PREMI FUNDAMED AL DR. JOSÉ LUIS POVEDA PER LA SEUA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL EN FARMÀCIA

-Data: 21.06.2023

- Entitat atorgant: Fundamed & Wecare-o

 

València (21.06.23). El doctor José Luis Poveda, director de l'Àrea Clínica del Medicament i cap de servei de Farmàcia Hospitalària de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha sigut guardonat en la vint-i-dosena edició dels Premis Fundamed & Wecare-o amb el premi corresponent a la categoria Trajectòria Professional en Farmàcia.

Llegir més »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMI 2023 ESTRO LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD 

-Data: 14.06.2023

- Entitat atorgant: Societat Europea d'Oncologia Radioteràpica (ESTRO)

València (14.06.2023). El doctor José Pérez-Calatayud, responsable de la Unitat de Radiofísica de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, ha sigut reconegut amb el premi "2023 ESTRO Lifetime Achievement Award" que concedeix la Societat Europea d'Oncologia Radioteràpica (ESTRO) a tota una trajectòria professional.

Llegir més »

 

 

 

 

 

 

LA UNITAT PEDIÀTRICA PREMIADA EN LA XXXII REUNIÓ NACIONAL DEL GRUP D'UROLOGIA PEDIÀTRICA

- Data: 12.06.23

- Entitat atorgant: Societat Espanyola d'Urologia

 

València (12.06.23). L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe va obtindre dos premis en la XXXII Reunió Nacional del Grup d'Urologia Pediàtrica de la Societat Espanyola d'Urologia.

Llegir més »

 

 

 

 

 

 

 

TERCER PREMI MILLOR COMUNICACIÓ ORAL SERVEI D'ANATOMIA PATOLÒGICA

 • Data: 02.06.23
 • Entitat atorgant: Societat Espanyola d'Anatomia Patològica

València (02.06.23). L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe va obtindre el tercer premi a la millor comunicació oral en el XXXI Congrés Nacional de la.

 

Llegir més »

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMI SAPIENS PROFESSIONAL 2023

 • Data: 30.05.23
 • Entitat atorgant: Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana

 

València (30.05.23). Cayetano Hernández, coordinador de projectes TIC de la Subdirecció de Sistemes de la Informació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut el Premi Sapiens Professional 2023 que concedeix el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana.

Llegir més »

 

 

 

 

 

L'HOSPITAL LA FE ACREDITAT COM A CENTRE D'EXCEL·LÈNCIA INTERNACIONAL DE PARAGANGLIOMES I FEOCROMOCITOMES

 • Data: 21.05.23
 • Entitat atorgant: entitat Pheo Para Alliance

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha sigut reconegut com a centre clínic d'excel·lència internacional de paragangliomes i feocromocitomes. D'aquesta manera, La Fe es converteix en el primer centre de la Unió Europea que té amb aquesta designació que atorga l'entitat Pheo Para Alliance, un organisme internacionalment reconegut en aquesta patologia.

Llegir més »

 

 

 

 

SEGELL DE QUALITAT AL SERVEI DE FARMÀCIA

 • Data: 11.05.23
 • Entitat atorgant: Fundamed amb la col·laboració de l'Aliança General de Pacients (AGP).


El Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha obtingut el segell de qualitat en la informació multidisciplinària al pacient oncològic. D'aquesta manera, La Fe es converteix en el tercer centre espanyol que rep aquesta acreditació impulsada per Fundamed i que compta amb la col·laboració de l'Aliança General de Pacients (AGP).

Llegir més »

 

 

ACREDITACIÓ COM A UNITAT DE REFERÈNCIA PER A PACIENTS AMB IMMUNODEFICIÈNCIES PRIMÀRIES

- Data: 25.04.23

- Entitat atorgant: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

 


L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut l'acreditació com a unitat de referència per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la Unitat d'Errors Innats de la Immunitat. Aquestes malalties, denominades també immunodeficiències primàries, són un grup de malalties congènites de baixa prevalença que engloba a més de 450 trastorns diferents, causats per la disfunció d'algun dels components del sistema immunològic, principalment leucòcits i proteïnes.

Llegir més »

 

 

PREMI TRAJECTÒRIA A LA DRA. PILAR NOS

 • Data: 31.03.23
 • Entitat atorgant: Associació Espanyola de Gastroenterologia

 

La doctora Pilar Nos ha rebut el Premi Trajectòria de l'Associació Espanyola de Gastroenterologia. Un reconeixement a l'extensa carrera professional de la cap del Servei de Digestiu de l'Hospital La Fe i responsable de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal.

Llegir més »

 

 

 

 

ACREDITACIONS DEL MONITOR DE REPUTACIÓ SANITÀRIA

Data: 28.03.23

Entitat atorgant: Monitor de Reputació Sanitària (MRS)

 


L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València és el sisé hospital públic amb millor reputació d'Espanya en 2022 i repeteix el lloc de la passada edició, segons l'estudi que cada any publica Monitor de Reputació Sanitària (MRS).

 

Llegir més »

 

 

 

 

PREMI JOSÉ BARBERÁ A L’EQUIP DE TRAUMATOLOGIA 

 • Data: 22.03.23
 • Entitat atorgant: Societat Espanyola de Cirurgia Vertebral i Medul·lar

 

 


L'equip de traumatòlegs especialitzats en columna de l'Hospital Universitari i Politènic La Fe de València va ser guardonat amb el Premi José Barberá en el 22é Congrés Nacional de Neuroraquis per l’article "Meta-anàlisi de l'eficàcia de la ketamina en el control del dolor postoperatori en pacients amb escoliosi idiopàtica adolescent sotmesos a fusió espinal".

 

Llegir més »

 

 

L'HOSPITAL LA FE EL HUITÉ MILLOR HOSPITAL SEGONS LA REVISTA NEWSWEEK

 • Data: 13.03.23
 • Entitat atorgant: revista Newsweek

 

 

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe avança quaranta posicions en el llistat dels millors hospitals que publica cada any la revista nord-americana Newsweek, en passar de la posició 245 a la 205 en l'últim any.

Llegir més »

 

 

 

 

 

PREMI JOVES INVESTIGADORS A LA INFERMERA NEREA VALLES

 • Data: 02.02.2023
 • Entitat atorgant: Consell General d'Infermeria

La infermera resident de l'Àrea de la Dona de l'Hospital La Fe, Nerea Valles Murcia, obté el premi destinat a joves investigadors convocat pel Consell General d'Infermeria pel seu treball ‘Efecte del pinçament tardà de cordó umbilical sobre la saturació d'oxigen i la freqüència cardíaca en nounats prematurs moderats'.

Llegir més »

 

 

 

 

 

PREMI RAFAEL GÓMEZ-LUS AL DR. VÍCTOR GARCÍA BUSTOS

· Data: 27.01.2023

· Entitat atorgant: Reial Acadèmia de Medicina de Saragossa

El doctor Víctor García Bustos, especialista en Medicina Interna de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha rebut el premi ‘Excel·lentíssim Senyor Rafael Gómez-Lus de la Reial Acadèmia de Medicina de Saragossa, pel treball titulat "Host-pathogen interactions upon Candida auris infection: fungal behaviour and immune response in Galleria mellonella".

 

Llegir més »

 

 

 

 

 

PREMI AL MILLOR TREBALL ORIGINAL AL COMITÉ DE BIOÈTICA ASSISTENCIAL

· Data: 25.01.2023

· Entitat atorgant: Congrés Nacional SEMERGEN

 (SEMERGEN).

El Comité de Bioètica Assistencial del Departament de Salut València La Fe ha obtingut el segon premi al Millor Treball Original del 44é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària (SEMERGEN).

 

Llegir més »

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMI OPTIMISTA AL SERVEI D’ANESTÈSIA I REANIMACIÓ

· Data: 17.01.2023

· Entitat atorgant: Fundació Hospital Optimista

 

"Quan la Música cura" és el projecte amb el servei d'Anestèsia i Reanimació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe que ha obtingut el premi al millor projecte d'humanització d'adults de 2022 en els premis Hospital Optimista.

 

Llegir mé

 

 

 

 

 

PREMI HOSPITALITAT DE LA UNIVERSITAT DE COMILLAS

· Data: 04.01.2023

· Entitat atorgant: la Universitat de Comillas

Encarna Chisbert Alapont, infermera del Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, ha liderat un treball sobre les cures pal·liatives al final de la vida durant la pandèmia Covid-19 a Espanya que ha obtingut el Premi Especial Hospitalitat en el 42é certamen d'Infermeria Sant Joan de Déu, de la Universitat de Comillas.

Llegir més »