Premis i Reconeixements a l'Hospital La Fe

PREMIS 2020

 

 

L'HOSPITAL LA FE, CONSIDERAT EL MILLOR CENTRE HOSPITALARI DE LA COMUNITAT VALENCIANA EN L'ÍNDEX D'EXCEL·LÈNCIA HOSPITALÀRIA 2015-2019

 

· Data: 30/12/2020

 

· Entitat atorgant: l'Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada

 


L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València és el millor centre hospitalari de la Comunitat Valenciana en la sèrie històrica de l'Índex d'Excel·lència Hospitalària (IEH) 2015-2019.

 

En un any marcat per la pandèmia, l'Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada ha presentat el llibre IEH 2015-2019. Cinc anys de sanitat a Espanya, editat per Profit, en el qual a més d'analitzar el model sanitari espanyol repassa les cinc edicions d'aquest índex. La Fe ha consolidat durant aquest període el seu lideratge en ser triat de manera consecutiva durant cinc anys com a millor hospital de la Comunitat, així com entre els deu primers de la classificació nacional durant 2017 i 2019.

 

 

 

PREMI ‘BEST IN CLASS' A LA UNITAT DEL DOLOR

 

· Data: 18.12.2020

 

· Entitat atorgant: Gaceta Médica i la Càtedra d'Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat rei Joan Carles.

 

Premio BIC Unidad del Dolor La Fe


La Unitat del Dolor de l'Hospital Universitari i Politècnic la Fe ha rebut un Premi Best In Class en la seua categoria. Es tracta d'una unitat multidisciplinària amb facultatius especialistes en Anestesiologia i Tractament del Dolor, Rehabilitació, Neurologia, Psicologia Clínica i personal d'Infermeria altament especialitzada. Tot això contribueix a millorar l'abordatge integral del pacient amb dolor, tractant no sols la part física del dolor sinó també l'emocional i la social.

 

Llegiu-ne més »

 

 

 

 

 

PREMI TOP 20 EN LES CATEGORIES DE SISTEMA NERVIÓS I ÀREA DEL RENYÓ

 

· Data: 17/12/2020

 

· Entitat atorgant: Iqvia Healthcare

 


L'Hospital la Fe ha obtingut dos premis TOP 20 en les categories d'àrea del Sistema Nerviós i àrea del Renyó, en aquest prestigiós certamen en els quals es distingeix als millors centres sanitaris del país. Un total de huit hospitals de la Comunitat Valenciana han sigut reconeguts entre els 38 millors centres hospitalaris d'Espanya en els premis TOP20 que atorga cada any Iqvia Healthcare.

 

L'Hospital General d'Ontinyent ha rebut un TOP en Gestió Hospitalària Global. L'Hospital Universitari i Politècnic la Fe de València s'ha fet amb un TOP en l'àrea de Nerviós i de Renyó i l'Hospital Vinalopó ha rebut un TOP en Gestió Hospitalària Global i en l'àrea de Renyó. Així mateix, 26 centres han sigut premiats per la seua gestió hospitalària global.

 

 

 

 

 

PREMI UNITAT D'HEMODINÀMICA ADULTS

 

· Data: 09/12/2020

 

· Entitat atorgant: Congrés Nacional de la Secció d'Hemodinàmica

 

Premio Unidad de Hemodinámica


Els infermers Vicente Jiménez Cruz i Arantxa Regal Hernández, infermers de la Unitat d'Hemodinàmica d'Adults de l'Hospital la Fe, pel seu premi per la Comunicació: "Impacte de la pandèmia per coronavirus en els temps del codi infart" presentada en el Congrés Nacional de la Secció d'Hemodinàmica.

 

 

 

 

PREMI SANITAS MIR 2020

 

· Data: 19/11/2020

 

· Entitat atorgant: Sanitas

 

Premio Sanitas


El Dr. Enrique Salmerón, especialista en cirurgia plàstica, estètica i reparadora de l'Hospital la Fe ha obtingut el Premi Sanitas MIR 2020.

El Doctor Salmerón ha fet 63 publicacions científiques i és excel·lent cum laude en la lectura de la seua tesi doctoral.

 

 

 

 

 

 

 

 

RECONEIXEMENT AL SERVEI DE MEDICIA PREVENTIVA

 

· Data: 24.07.2020

 

· Entitat atorgant: Societat Espanyola de Medicina Preventiva, Salut Publica i Higiene

 

 

El Servei de Medicina Preventiva i Salut Pública de l'Hospital La Fe de València, amb la col·laboració de la Unitat Analítica de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe, han obtingut el Premi del Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Preventiva, Salut Publica i Higiene, per la comunicació sobre el "Projecte *INNOPREP: Influència de la llum i la temperatura en l'estabilitat de la *clorhexidina alcohòlica 2%'

 

 

Més Informació

 

 

 

RECONEIXEMENT A LA DRA. TERESA SALA PER LA SEUA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL I SOCIAL

 

· Data: 20/05/2020

· Entitat atorgant: Associació de Veïns de la Valldigna

 

 


L'Associació de Veïns de la Valldigna ha lliurat el seu premi a la trajectòria professional i social que s'atorga dins de la XVII Jornada de Dones d'Associacions Veïnals de Tavernes de la Valldigna a la doctora Teresa Sala.

La doctora Sala, natural d'aquesta localitat, va ser la primera dona que va estar al capdavant de la Unitat d'Endoscòpies Digestives de l'Hospital la Fe, des de setembre de 1994 fins a la seua jubilació l'any 2010.

 

Més informació:

 

 

 

RECONEIXEMENT FELLOW AL DR. PÉREZ CALATAYUD

 

· Data: 04.02.2020

 

· Entitat atorgant:Associació Americana de Física Mèdica (AAPM)

 


El doctor José Pérez Calatayud, responsable de la Unitat de Radiofísica de l'Hospital La Fe, ha sigut reconegut amb la distinció Fellow que atorga l'Associació Americana de Física Mèdica (AAPM). El doctor Pérez Calatayud, membre d'aquesta associació des de fa 30 anys, ha sigut proposat per a aquest reconeixement per la seua àmplia trajectòria professional. El premi s'entregarà el pròxim 13 de juliol a Vancouver, prèviament al congrés anual d'aquesta associació.

 

 

 

Més informació